Sælg brugte trusser frækt lingeri

Brugte trusser og brugte strømpebukser til salg. Hvad enten vi vil det eller ej, så er en af de til stadig populære ting, der kan købes på nettet er brugt lingeri. Om mig. Jeg er en fræk seksuelt frigjort pige på 26 år, jeg har blå øjne og langt lyst hår. Jeg har solgt mine brugte trusser og strømper i en del år efterhånden. Det er en sjov og fræk tanke, siger Maria til TV2 Nord. Blot en enkelt googlesøgning på "brugte trusser", vil føre den nysgerrige læser frem til. Man bliver ikke rig af at sælge sin brugte trusser, men det er heller ikke altid Det syntes jeg var frækt, og på et tidspunkt overtalte han mig til at.

Brugte trusser og brugte strømpebukser til salg. Hvad enten vi vil det eller ej, så er en af de til stadig populære ting, der kan købes på nettet er brugt lingeri. I halvandet år har Maria fra Aalborg solgt sine brugte trusser. Jeg synes, det er meget frækt med tanken om, at der er nogen, der ligger og dufter til Det er ikke noget, vi har lyst til at sælge, siger Katrine Pedersen, der er.

Om mig. Jeg er en fræk seksuelt frigjort pige på 26 år, jeg har blå øjne og langt lyst hår. Jeg har solgt mine brugte trusser og strømper i en del år efterhånden.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail